Pasztety
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pasztet z wątróbek
Pasztet z wątróbek
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet staropolski
Pasztet staropolski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet świąteczny
Pasztet świąteczny
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z soczewicy
Pasztet z soczewicy
-
PRZEPIS
- 5,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z drobiu
Pasztet z drobiu
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z zająca
Pasztet z zająca
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Delikatny pasztet z kaczych wątróbek
Delikatny pasztet z kaczych wątróbek
-
Danie biedoty spod radomskich wsi. Jak zrobić pyszną i kremową pazibrodę?
-
Zaskakujący farsz do pierogów. Żadne mięso i grzyby - wystarczą trzy puszki
-
Wielu młodych Polaków ma ten problem. Rozwiązanie jest prosteMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
W tej wersji jadłam je po raz pierwszy. Już nigdy nie zrobię ich inaczej
-
Babcia zawsze robiła je jesienią. Ciasto miękkie, a środek jak szarlotka
- Lepiej zrób ich więcej, bo dokładka to tylko formalność. To smaczny klasyk
- Kuchnia regionalna z Magdą Gessler. Lasowiackie gołąbki to niebo w gębie
- Grzybiarze mogą dostać mandat, jeśli złamią ten zakaz. Lekkomyślne działanie
- Marzą ci się ziemniaki jak z ogniska? Zrobisz takie bez rozpalania ognia
- "Widzisz brzozy? Wchodź!". Pod jakimi drzewami szukać grzybów? Rady grzybiarzy
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Pasztet kuminowy z morelami
1. Bezmięsne pasztety można przygotować ze wszystkich warzyw strączkowych. Groch, soczewica, fasola, a nawet bób świetnie nadają się do zmielenia na pasztetową masę. Jeśli nie macie pod ręką strączków wspomnianych w przepisie, możecie śmiało podmienić je na te, które znajdziecie w kuchennych szafkach. 2. Do jarskich pasztetów możecie dodać też różne warzywa, które macie w lodówce - to także dobry sposób na wykorzystanie wygotowanych warzyw z rosołu! 3. Co skleja wegański pasztet? Niezastąpiona jest nasza polska kasza jaglana! Łączy pasztet w spójną całość oraz dodatkowo dodaje mu niezwykłej kremowości i delikatności.