Pasztety
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pasztet z wątróbek
Pasztet z wątróbek
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet staropolski
Pasztet staropolski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet świąteczny
Pasztet świąteczny
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z soczewicy
Pasztet z soczewicy
-
PRZEPIS
- 5,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z drobiu
Pasztet z drobiu
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z zająca
Pasztet z zająca
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Delikatny pasztet z kaczych wątróbek
Delikatny pasztet z kaczych wątróbek
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Pasztet kuminowy z morelami
1. Bezmięsne pasztety można przygotować ze wszystkich warzyw strączkowych. Groch, soczewica, fasola, a nawet bób świetnie nadają się do zmielenia na pasztetową masę. Jeśli nie macie pod ręką strączków wspomnianych w przepisie, możecie śmiało podmienić je na te, które znajdziecie w kuchennych szafkach. 2. Do jarskich pasztetów możecie dodać też różne warzywa, które macie w lodówce - to także dobry sposób na wykorzystanie wygotowanych warzyw z rosołu! 3. Co skleja wegański pasztet? Niezastąpiona jest nasza polska kasza jaglana! Łączy pasztet w spójną całość oraz dodatkowo dodaje mu niezwykłej kremowości i delikatności.