żeby rosół nie był mętny
-
Rosół znów wyszedł zbyt mętny? Wszystko przez ten błąd! Uratuje cię trik znanych kucharzy
Jaki powinien być rosół? Przede wszystkim wyrazisty w smaku, odpowiednio tłusty i... klarowny. Niestety nie każdy wie, co zrobić, by wywar był przejrzysty i o pięknym, złotym zabarwieniu. Jak się okazuje, wystarczy dolać odrobinę czegoś, co każdy ...
-
Rosół znów wyszedł mętny? Wypróbuj te triki, a już zupa zawsze będzie klarowna i smaczna
Rosół to jedna z uwielbianych polskich zup. Świetnie smakuje, doskonale rozgrzewa i posiada wiele prozdrowotnych właściwości. Zdarza się jednak, że nie zawsze udaje się tak, jak byśmy chcieli. Co zrobić, żeby rosół nie wychodził mętny? Podpowiadamy.
-
Co zrobić, żeby rosół nie był mętny? Mamy 4 sprawdzone triki, które zapewnią klarowność rosołu
Co zrobić, żeby rosół nie był mętny? Spieszymy z odpowiedzią. W artykule przedstawimy Ci kilka prostych i sprawdzonych kulinarnych patentów, które ułatwią to zadanie. Zaczynajmy!