Więcej sprawdzonych przepisów znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Mizeria w każdym domu smakuje nieco inaczej, ale praktycznie zawsze znajdziemy tam ogórki i śmietanę. Dziś jednak chcemy się podzielić przepisem, który zrobił furorę w redakcji, chociaż na początku nikt nie wiedział, co ma o tym myśleć. Bo jak to, mizeria z octem i cytryna? Jednak wystarczyło spróbować, by przekonać się, jakie to pyszne. Zapraszamy do przepisu.
Składniki:
Taka mizeria smakuje naprawdę wyjątkowo i polecam wszystkim spróbować tej wersji. Z całą pewnością zasmakuje każdemu, kto lubi wyraziste smaki.
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.