blender
-
Kupiłam go za 80 zł tylko po to, by zrobić napój na upały. Był pyszny i schłodził mnie na potęgę
Lato to piękny czas w ciągu roku, który uwielbiam najbardziej. Wtedy mogę cieszyć się nie tylko piękną pogodą, a także słodkimi owocami i warzywami. Można je wykorzystać do zrobienia dań obiadowych, deserów, a także zimnych napoi. Aby je jednak...
-
Nie uwierzysz, jak proste jest to ciasto cytrynowe. Zrobiłam i wszyscy oszaleli na jego punkcie
Soczyste cytryny to nie tylko orzeźwiający składnik lemoniady czy dodatek do grillowanej ryby. Latem dodają boskiego aromatu wszystkim deserom i ciastom. Najlepsze przepisy wcale nie muszą być skomplikowane i czasochłonne. Sięgnij po blender i w...
-
Bez kombinowania i kosztownego serwisu. Włóż do blendera ten produkt, a reszta pójdzie jak po maśle
Czasami najprostsze rozwiązania okazują się być tymi najlepszymi i podobnie jest, w przypadku, gdy nasz blender przestanie poprawnie działać. Jak się okazuje, do ostrzenia noży nie trzeba kosztownego serwisu, czy wymiany sprzętu na nowy - wystarcz...
-
Aksamitna i szybka w przygotowaniu. Gdy za oknem czuć mróz, rozgrzeje cię jak nic innego
Zima jest idealnym czasem na wypróbowanie wszystkich możliwych przepisów na zupy. Latem możemy na nie kręcić nosem, bo upał nie sprzyja ich jedzeniu. Teraz więc zapisz ten przepis i od razu zrób go na obiad. Dodanie tego składnika jest nieocenione.
-
Bez grama mięsa i pasuje do każdej pieczeni. Zapach będziesz czuć od pierwszej minuty pieczenia
Tradycyjnie pieczony pasztet robi się z mięsa kurczaka, indyka, czy królika. Tym razem odchodzimy od tej reguły, by posmakować nowych smaków. W tym przepisie nie masz ani grama mięsa, a główny składnik nieczęsto widywany jest w takiej formie.