Ciasta wielkanocne
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Austriacka babka drożdżowa
Austriacka babka drożdżowa
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Mazurek warszawski
Mazurek warszawski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Austriacka babka drożdżowa - wersja 2
Austriacka babka drożdżowa - wersja 2
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Pascha waniliowa
Pascha waniliowa
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Mazurek migdałowy
Mazurek migdałowy
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Mazurek ze śliwkami kalifornijskimi
Mazurek ze śliwkami kalifornijskimi
- Stara jak świat sałatka z jajkami. Na Wielkanoc robię jej pół wiadra
- Ekspert wskazał najlepsze pieczywo. Wymienił trzy rodzaje
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Idealna pieczeń na Wielkanoc. Dodaj marynatę, a mięso będzie soczyste
- Obiad, który robi się sam. Ułóż składniki w naczyniu i włóż do piekarnika
- Megaprosty przepis na domową musztardę. Żeby wyszła najsmaczniejsza, przyda się wielkanocny dodatek
- Zupa czosnkowa - przepis, który przywiozłam z Podhala. Jest tak kremowa, że została królową moich obiadów
- Najlepsza rolada na Wielkanoc. Egzotyczny posmak dodaje charakteru
- To źle wpłynie na smak żurku. Magda Gessler przestrzega, by nie dodawać tego składnika
- Niezawodny przepis na sernik wielkanocny na kruchym spodzie z gałką lodów
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Babka z olejem dyniowym
Babka z olejem dyniowym