Więcej ciekawych przepisów znajdziecie na naszej stronie głównej Gazeta.pl.
Któż nie jadł chleba w jajku? To pyszne i sycące danie zna chyba każdy. Ale co zrobić, gdy z jakiegoś powodu nie możecie (lub nie chcecie) jeść jajek? Czy to oznacza dożywotnią rezygnację z tego smakołyku? A gdzież tam! Jest przecież wersja bezjajeczna! Koniecznie wypróbujcie!
Do bezjajecznego chleba w jajku potrzebne będą poniższe składniki:
Można dodać też posiekany szczypiorek, lecz nie jest to obowiązkowe.
Przyrządzenie tej bezjajecznej potrawy wygląda tak samo, jak jej tradycyjnej wersji:
Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.