Jabłka w cieście francuskim to wyśmienite ciastka chrupiące z wierzchu, w środku delikatne, pełne owocowego nadzienia. Będą przepyszną przekąską do kubka herbaty. Można je podawać, kiedy przyjdą goście. Jak zrobić jabłka w cieście francuskim? Przedstawiamy prosty przepis. Zrobią je również osoby, które mają niewielki talent kulinarny.
Jak przygotować jabłka w cieście francuskim? Będą potrzebne jabłka, cynamon i opakowanie ciasta francuskiego. Oto przepis na wyjątkowy deser.
Składniki:
Przygotowanie:
Smacznego!
Jabłka w cieście francuskim najlepiej jest serwować oprószone cukrem pudrem i z kubkiem dobrej, czarnej herbaty. Jeśli ktoś jest fanem cynamonu, można posypać je dodatkowo odrobiną tej aromatycznej przyprawy. Aby dodać słodyczy deserowi, warto podawać ciastka polane łyżką miodu.
Więcej pysznych przepisów znajdziecie na Gazeta.pl