cheeseburger

Więcej o:

cheeseburger

  • Cheeseburger quesadilla

    Składniki:4 pszenne tortille2 łyżki oleju300 g mielonej wołowiny200 g sera cheddar2 ogórki kiszone1/3 szklanki majonezu1/3 szklanki ketchupu1 łyżeczka musztardy1 łyżeczka sosu sojowego2 łyżki drobno pokrojonej cebulisólpieprz Sposób przygotowania:Na początku przygotuj sos: w miseczce wymieszaj

  • Co na grill? Sprawdź, czego nie może zabraknąć na majówce

    cheeseburger z konfiturą z czerwonej cebuli bułki nadziewane mięsem Przekąski na grilla: Grillowane banany z czekoladą Ciasto czekoladowe z grilla Co przygotować na patelni grillowej? Jak przyśpieszyć cały proces  Podczas gdy na głównym palenisku szykują się przekąski na grilla, patelnia grillowa może być

  • Cheeseburger w domu, a smakuje jak z Maca

    Składniki:bułka do burgerów - jak nie masz, to użyj zwykłej kajzerkimielone mięso wołoweser cheddarogórek konserwowy pokrojony w plasterkimusztardaketchupcebula - drobno pokrojonasól pieprzolej do smażenia Sposób przygotowania:Mięso mielone przełóż do miski, ugniataj je chwilę dłonią. Uformuj z

  • Kuchnia amerykańska. Przewodnik kulinarny po Chicago

    . Hamburgery w Billy Goat Tavern & Grill są soczyste i wyśmienite. Warto spróbować podwójnego cheeseburgera podawanego w kajzerce. Trzeba go zabrać do lady i naładować piklami, cebula, keczupem oraz musztarda, a potem zapoznać sie z historią tawerny uwiecznioną na ścianach. Na długo przed popisowym numerem

  • Japonia. Umami - piąty smak odkryty zaledwie 100 lat temu

    wędzone szynki oraz kiełbasy: hiszpańskie chorizo lub włoskie pepperoni. A oprócz nich - po dojrzewające sery. Z kolei dla przeciętnego Amerykanina spełnieniem marzeń o umami będzie poczciwy cheeseburger i frytki z keczupem. Właśnie tłuszcz, cukier i MSG sprawiają, że fast food