-
ARTYKUŁ
Ta zupa to sprzymierzeniec w walce ze zbędnymi kilogramami. Wspiera metabolizm i zdrowie jelit
Najlepsza zupa na odchudzanie? Dla każdego może oznaczać coś innego, ale jeden przepis zdobył szczególną popularność. Wiele osób uważa, że to sekret szybkiego zrzucania kilogramów. Zupa kapuściana - jak ją przygotować?
-
ARTYKUŁ
Ta różowa surówka pasuje do wszystkiego. Smakuje wybornie i śmiesznie się nazywa
Szukasz sprawdzonego przepisu na surówkę, która będzie pasowała i do schabowego, i do kurczaka i nawet do gulaszu? Zapomnij o mizerii i marchewce z jabłkiem. Surówka biskupia bije na głowę wszystkie inne, a to przez kwaśny dodatek - nie wolno o nim zapomnieć.
-
ARTYKUŁ
Taki bigos zmiecie konkurencję z wigilijnego stołu. Jest najlepszy. Kluczem są odpowiednie przyprawy
To tradycyjne danie, którego nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia. Ile gotować kapustę na bigos, aby potrawa wyszła idealna? Trzymaj się jednej zasady, a wyjdzie tak pyszny, że goście będą prosić o dokładki.
-
ARTYKUŁ
Przepis od ciotki zrobił furorę. Zrobiłam kapustę z grochem według instrukcji i zgarnęłam tonę pochwał
Jak zrobić najlepszą kapustę z grochem? Zdradzam przepis, który zaskoczy smakiem nawet największych krytyków. Choć to proste danie, ma w sobie coś magicznego. Aromat świąt, smak domowego ciepła i nutkę tradycji. Spróbuj raz, a będziesz do niego wracać nawet bez okazji.
-
ARTYKUŁ
Nie musisz parzyć kapusty na gołąbki godzinami. Trik działa błyskawicznie. "Sprzedała" mi go ciocia
Przepis na gołąbki z ryżem - klasyka kuchni, która nigdy nie zawodzi. Sekret idealnego smaku tkwi w szczegółach, a jednym z nich jest miękka kapusta. Dzięki prostym trikom przygotowanie tego dania stanie się łatwiejsze i przyjemniejsze niż kiedykolwiek.
-
ARTYKUŁ
Ta surówka to numer jeden na stole. Kapusta pekińska i charakterny sos tworzą perfekcyjny duet
Surówki to świetny sposób na przemycenie warzyw do codziennych posiłków, a kapusta pekińska prawdzi się w tej roli znakomicie. Jest delikatna i dobrze komponuje się z innymi składnikami. Nie wiesz, jak zrobić surówkę z pekińskiej do obiadu? Tajemnicą jest sos, który nadaje jej charakteru.
-
ARTYKUŁ
Na Wigilię robię krokiety bez naleśników. Oszukane? Nikt się nie zorientował, a ja oszczędzam godzinę
Uwielbiamy je jeść, jednak wizja pracochłonnego robienia może naprawdę zniechęcić. Jak zrobić krokiety bez smażenia naleśników? Zastosuj sprytny patent. Tak zaoszczędzisz naprawdę sporo czasu, który jest szczególnie cenny podczas przygotowań do Świąt Bożego Narodzenia.
- Składnik, który zmienia smak rosołu na lepszy. Wyrzuć z przepisu makaron
- Jak upiec ziemniaki w piekarniku, żeby były chrupiące? Tak wyjdą idealne
- Serwuję sałatkę "królowa stołu". Chwila krojenia i można się delektować
- Domowe praliny w 10 minut. Szybka i zdrowa alternatywa dla sklepowych
- Rogaliki z trzech składników. Łatwiejszego przepisu nie znajdziesz
- Prosty deser na Dzień Babci. Odbędziecie kulinarną podróż w czasie
- Najlepsza sałatka, jaką ostatnio zrobiłam. Główny składnik cię zszokuje
- Lepszy niż chleb z piekarni. Dzięki jednemu składnikowi ma unikalny smak
- Faworki siostry Anastazji smakują jak u babci. Delikatne i chrupiące
- Pyszna i rozgrzewająca zupa na indyku. Wyrazista dzięki tym przyprawom
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Karbinadle z młodą kapustą
Karbinadle z młodą kapustą
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Liście kapusty z wędzonką
Liście kapusty z wędzonką
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Włoski chłodnik warzywny
Włoski chłodnik warzywny
-
PRZEPIS
- 3,0
- łatwy
- do godziny
Zupa kurpiowska
Zupa kurpiowska
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Duszona kapusta na wędzonce
Duszona kapusta na wędzonce
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Curry z jarmużu z masłem laskowym
Curry z jarmużu z masłem laskowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Polskie kimchi
Polskie kimchi
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Carpaccio z kaczki (Carpaccio de magret de canard)
Carpaccio z kaczki (Carpaccio de magret de canard)