-
ARTYKUŁ
Zamiast wyrzucać do kosza, potraktowałam blenderem. Pasztet był tak dobry, że mąż zjadł cały słoik
Co zrobić z resztek mięsa z rosołu? Zamiast wyrzucać do kosza, lepszym rozwiązaniem jest ich ponowne wykorzystanie. Jak to zrobić? Wystarczy połączyć składniki, zmiksować i włożyć do słoików. W taki sposób powstaje smaczne smarowidło.
-
ARTYKUŁ
Katarzyna Bosacka przeczytała skład pasztetu. Jej reakcja mówi wszystko. "Kotu bym nie podała"
Katarzyna Bosacka słynie z tego, że nie gryzie się w język. Gdy widzi, że skład jakiegoś produktu woła o pomstę do nieba, nie boi się wytknąć, co jest z nim nie tak. Tym razem przyjrzała się sklepowemu pasztetowi, który porównała z pasztetem dla kotów. Wnioski? Co najmniej zaskakujące.
-
ARTYKUŁ
Aromatyczny pasztet kanapkowy na dłużej. Włóż go do słoików i zawekuj. Tak robi Ewa Wachowicz
Zastanawiasz się, z czego zrobić dobry pasztet? Domowy jest dużo lepszy niż kupny i wcale nie wymaga wyszukanych składników. Jeśli zostały ci warzywa i mięso z rosołu, ten przepis to idealny sposób na ich wykorzystanie. Chwyć za kilka dodatkowych produktów i zaskocz rodzinę pysznym smarowidłem.
-
ARTYKUŁ
Zapomnij o kupnych pasztetach. Domowa pasta z kurczaka jest sto razy lepsza i zdrowsza
Przepis na domowe drobiowe smarowidło zachwyci cię smakiem i prostotą. Naturalne składniki, szybkie wykonanie i efekt, który oczaruje nawet największego niejadka. Podpowiadamy, jak zrobić pastę z kurczaka do kanapek, dzięki której szybko porzucisz sklepowe gotowce.
-
ARTYKUŁ
O niebo lepszy niż klasyczny. Ten pasztet będzie gwiazdą na świątecznym stole. Wracam do niego co roku
Co dodać do pasztetu, żeby był smaczny? Na Święta Bożego Narodzenia co roku przygotowuję specjalną wersję tego rarytasu. Gdy tylko wyjmuję go z pieca, cały dom wypełnia się niesamowitym aromatem.
-
ARTYKUŁ
Wyłów z zupy resztki i wrzuć do maszynki. Kiedy rodzina wyczuje, nie nadążysz smarować kromek
Co można zrobić z gotowanego mięsa z rosołu? Jeśli zastanawiasz się, jak wykorzystać ten produkt i warzywa pozostałe po ugotowaniu zupy, mamy dla ciebie pyszne rozwiązanie. Zamiast wyrzucać resztki, stwórz wyjątkową pastę kanapkową, która świetnie sprawdzi się na śniadanie lub kolację.
-
ARTYKUŁ
Zrób w piątek, by w sobotę zjeść na śniadanie. Po wypieczeniu będziesz jeść go łyżkami
Brak pomysłu na śniadanie? Jeśli tak, to podpowiadam, że lepiej zrobić je dzień wcześniej, by rano mieć to z głowy. Ten przepis zawojuje twoją kuchnię, bo to, co z niego wychodzi, jest doskonałe. Będziesz jeść przez kilka dni. Wystarczy zmielić produkty, podpiec i gotowe.
-
Są miękkie jak puch i bez drożdży. Rodzina zapomni o tradycyjnych
-
Dubajska czekolada to mało. Jest już nawet dubajski pączek
-
W którym sklepie jest masło na promocji? Leć do Biedronki, Dino i Netto
-
Mniej kalorii, znany smak. Deser z PRL-u w nowej odsłonie
-
Dodaję do ciasta na pączki. Pozostają świeże nawet kilka dni
- Wymieszaj z wodą, wetrzyj i spłucz. Po plamach na czajniku nie zostanie ślad
- Słodziutkie, pyszne i bardzo łatwe. To ciasto z jabłkami wyjdzie każdemu
- Pączki u Gessler znów podrożały, ale to faworki są królami drożyzny. Cena jak za kolację w knajpie
- Zrób cukierki z czterech składników. Chwila roboty, a smak niezapomniany
- Gołąbki - przepis, który nigdy nie zawodzi. Moja babcia wyznawała zasadę 3:1
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pasztet mięsny z papryką, czyli pasteta "Dora"
Pasztet mięsny z papryką (pasteta "Dora")
-
PRZEPIS
- 5,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z ciecierzycy i czerwonej fasoli
Pasztet z ciecierzycy i czerwonej fasoli
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pasztet z wątróbek
Pasztet z wątróbek
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet staropolski
Pasztet staropolski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet świąteczny
Pasztet świąteczny
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pasztet z soczewicy
Pasztet z soczewicy
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Babeczki z pasztetem
Babeczki z pasztetem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Pasztet z królika
Pasztet z królika