zupa chrzanowa
-
Krzonówka to wielkanocny rarytas rodem z Małopolski. Przepis Ewy Wachowicz jest mistrzowsko kremowy
Jak Polska długa i szeroka, tak tyle lokalnych dań i specjałów. Małopolska w okresie Wielkanocy może pochwalić się swojską krzonówką, która stanowi ciekawą alternatywę dla żurku czy białego barszczu. Przepis Ewy Wachowicz gwarantuje obłędny efekt ...
-
Zupa chrzanowa Ani Starmach jest obłędna. Zaserwuj ją w Wielkanoc zamiast żurku, a zaskoczysz gości
Zupa chrzanowa Ani Starmach to doskonała alternatywa dla tradycyjnego żurku podczas tegorocznej Wielkanocy. Gwarantujemy, że robi się ją bardzo łatwo, a na dodatek smakuje obłędnie. Jako nowość na świątecznym stole na pewno zaskoczy gości.
-
Zupa chrzanowa wielkanocna Magdy Gessler - ten przepis bije rekordy popularności!
Zupa chrzanowa wielkanocna może być przyrządzona w różnoraki sposób. Niezależnie od tego, czy wybierzemy wersję kremową, czy też płynną, smak będzie znakomity. Zwłaszcza jeżeli skorzystamy z eksperckiego przepisu Magdy Gessler.
-
Przepis na zupę chrzanową. Ciekawa alternatywa dla tradycyjnego barszczu czy żurku - idealna na święta
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami, co za tym idzie, ruszają pierwsze przygotowywania i poszukiwania idealnych receptur. Przepis na zupę chrzanową to nie tylko ciekawa alternatywa dla białego barszczu czy żurku, ale i smaczna propozycja, która...
-
Zupa chrzanowa - przepis idealny na Wielkanoc. Przygotujesz ją w kilku prostych krokach
Zupa chrzanowa to ciekawa propozycja na danie wielkanocne. Bez dwóch zdań może konkurować z tradycyjnym żurkiem i barszczem białym. Przygotowanie jest bardzo proste i nie zajmuje dużo czasu, a efekt jest gwarantowany.
-
Zupa chrzanowa. Kremowa i idealna na Wielkanoc. Ważna jest kolejność dodawania mięsa
Powoli przygotowujesz się do świąt i szukasz inspiracji? Świetnie się składa. Mamy przepis na przepyszną zupę chrzanową, która podbije serce twoich gości. Jest delikatna, aromatyczna i zachwyci każdego.
-
Zupa chrzanowa Magdy Gessler - jak ją zrobić? Podpowiadamy
Zupa chrzanowa Magdy Gessler to pyszna propozycja na pierwsze danie. Choć kojarzy się głównie z Wielkanocą, nic nie stoi na przeszkodzie, by przygotować ją także nie od święta. Jak się za to zabrać? Sprawdźcie przepis.