Haps Zero Waste
-
Święta bez resztek, czyli co zrobić, by nie zmarnować jedzenia po uczcie
-
Sylwester 2020 nie musi być gorszy. Zadbajcie o muzykę i przygotujcie "hapsiki" według Jagny Niedzielskiej
-
W święta marnujemy masę jedzenia. Da się tego uniknąć. Jak? Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Czerstwe nie musi oznaczać, że jest złe. Co zrobić z suchym pieczywem? Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Rocznie wyrzucamy 200 kg jedzenia na osobę. Jak to zmienić? Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Marnowanie wody to nie tylko kapiący kran. Wyprodukowanie kilograma wołowiny zużywa 15 tys. litrów
-
Dynia na 100 procent - od skórki do pestek. Porady i przepisy od Jagny Niedzielskiej
-
Grzyby nadają daniom głęboki smak umami. Jagna Niedzielska podpowiada, jak wykorzystywać je w kuchni
-
Śliwka w słoik - teraz jest na to najlepszy czas. Jagna Niedzielska podpowiada, których odmian do czego użyć
POPULARNE
NAJNOWSZE
-
Ciasteczka owsiane - przyjemność bez wyrzutów sumienia. Zdrowy owoc doda smaku
-
Szarlotka z patelni. Ciasto bez pieczenia. Wyjątkowo prosty przepis
-
Tak gwiazdy dbają o swoje włosy. Dzięki tej aplikacji ty też tak możeszMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Parę lat temu Tomasz Sekielski schudł blisko 100 kg. Co jadł? Podzielił się dwoma przepisami. "Pyszne i zdrowe"
-
Poznaj kultowe przekąski z PRL-owskich prywatek
- Często bywasz na straganie? Ciekawe, czy rozpoznasz te warzywa na zdjęciach!
- Sekret soczystych mielonych? Odpowiednio przygotowana czerstwa bułka
- Co zrobić z czerstwego chleba? Przepis na szybkie danie na gorąco
- Zimne i gumowate frytki z McDoland's? Była pracownica, zdradza pewien trik
- Już nie chrusty, a churros. Południowy przysmak sprawdzi się w karnawale
-
Ograniczasz spożycie mleka krowiego, ale roślinne jest drogie? Zrób je własnoręcznie. Przepis jest banalny
-
Planujesz wyjazd? Podpowiadamy, jak zabezpieczyć jedzenie, żeby nic się nie zmarnowało ani w domu, ani w podróży
-
Sezon na warzywa psiankowate w pełni. Zamknij je w słoiku i ciesz się smakiem lata przez cały rok
-
Kiszonki warzywne to mocarne superjedzenie. Kupujecie gotowce? Czytajcie etykiety
-
Tarcza antykryzysowa na niezapowiedziane wizyty. Jak zrobić marynowane warzywa? Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Dla jednych smak dzieciństwa, dla innych koszmar. Jak odczarować owoce z kompotu? Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Wegetariański grill? Nie krzywcie się - dzięki poradom Jagny Niedzielskiej mocno rozważycie obecność mięsa na stole
-
Sałata szybko więdnie? Jagna Niedzielska podpowiada, jak się z nią obchodzić, by jak najdłużej zachowała świeżość
-
Mrożonki nie mrzonki, czyli jak pomysłowo mrozić warzywa i owoce. Podpowiada Jagna Niedzielska
-
Nie masz drożdży? By zrobić ciasto na chleb czy drożdżówki, możesz wykorzystać kefir. Sprawdzi się równie dobrze