papryka

Więcej o:

papryka

  • Zalewa do papryki marynowanej

    Zalewa do papryki marynowanej nie jest trudna do przygotowania. Zachęcamy do samodzielnego przygotowania przetworów. Papryka konserwowa jest doskonałym dodatkiem do mięs i pasztetów, ale także ciekawym składnikiem sałatek i koreczków. Warto ją zrobić samodzielnie, zamiast kupować w sklepie! Zalewa

  • Papryka w musztardzie - przepis na rewelacyjny dodatek do mięs i nie tylko

    Kuchnia chorwacka słynie z pysznych dań mięsnych - kto odwiedził ten kraj podczas wakacyjnych wojaży, na pewno miał okazję ich spróbować. Skoro są mięsa na tyle sposobów, muszą być również smakowite dodatki. Jednym z nich jest papryka w musztardzie. To świetny pomysł dla wszystkich osób, które mają

  • Papryka marynowana - przepis na świetny dodatek do dań i kanapek

    Papryka marynowana - potrzebne składniki By przygotować paprykę w zalewie potrzebna ci będzie przede wszystkim słodka papryka. W Polsce najczęściej wykorzystuje się do tego celu słodką czerwoną paprykę, ale jeśli chcesz, paprykę konserwową przygotujesz również z papryki pomarańczowej, żółtej lub

  • Jak sadzić paprykę na działce: uprawa, pielęgnacja, rozsady

    Początkujący ogrodnicy mogą zadawać sobie wiele pytań związanych z uprawą papryki w przydomowym ogródku. Przedstawiamy podstawowe wskazówki dotyczące optymalnej uprawy, sadzenia oraz pielęgnacji papryki.    Więcej ciekawych tekstów znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl Jak sadzić paprykę

  • Buraczki z papryką na zimę sprawdzony przepis. Jak się za nie zabrać?

    Buraczki z papryką na zimę sprawdzony przepis Buraki z papryką. Składniki: 3 kg buraków, jedna papryka czerwona, jedna cebula, 1 szklanka octu, 1 szklanka oleju, 1 szklanka cukru, 1,5 łyżki soli. Buraczki na zimę do słoików. Przygotowanie: Buraczki na zimę do słoików to naprawdę prosty przepis

  • Dania z papryki. Mamy zdrowe i pyszne patenty na warzywa [PRZEPISY]

    Co zrobić z zielonej papryki, czerwonej lub żółtej papryki? - sky is the limit Papryka to bardzo wdzięczne warzywo, nie tylko świetnie smakuje, ale też przez długi czas pozostaje świeża i chrupiąca. Zastanawiasz się, co zrobić z zielonej papryki lub innego koloru? Sprawdź kilka prostych i smacznych